Helende Klankreis | Esther van Gils - SoHam yogastudio SoHam yogastudio

Helende Klankreis | Esther van Gils

ALLE PLEKKEN ZIJN GERESERVEERD.
“Geniet van de helende klanken tijdens een klankreis”
 

 

Stel je voor; je ligt lekker ontspannen op een matrasje onder een deken en je hoeft even helemaal niets.  Je laat je meevoeren op de resonantie van de meest bijzondere klanken. Sommige instrumenten herken je, andere niet, langzaam verdwijnen je gedachten naar de achtergrond en geef je je over aan het moment….en dan?  kan de reis beginnen.
Esther van Gils is een ervaren Yogadocente, Ademtherapeut en Voedingscoach uit Hoogerheide. Met twee voeten op de grond en met zachtheid en openheid, begeleidt ze mensen om weer in contact te komen met hun eigen wijsheid.

 

Deze avond neemt ze je mee op een innerlijke reis begeleid door diverse instrumenten zoals Tibetaanse klankschalen, klankstaven, rainstick, oceandrum, sjamanentrom, en nog vele andere betoverende klanken.

 

De prachtige klanken, gecombineerd met de trillingen van talloze bijzondere instrumenten, zorgen voor een diepe ontspanning en kunnen helend inwerken op hart, lichaam en geest. Vermoeidheid, stress en andere indrukken kunnen verwerkt worden, waardoor er weer een gevoel van ruimte kan ontstaan.

 

Kortom: een bijzondere reis van zo’n 75 minuten waarin je een diepe ontspanning, verstilling, harmonie en balans ervaart. Een cadeau voor jezelf !
Na afloop is er gelegenheid voor een biologische thee met biologische dadels.

 

IMG_20181030_102401_856

 

Geef je nu op voor deze speciale avond en geef je op in de app YogiBit of mail naar info@sohamyogastudio.nl

 

Draag comfortabele en warme kleren. Eventueel kan je nog een extra kussen meenemen zodat je comfortabel ligt. In de studio zijn genoeg matten, dekens en meditatiekussens om jezelf te ondersteunen.

 

Vrijdagavond 23 november | 19:30 – 20:45

Kosten: 15 euro

Locatie: SoHam yoga studio, Burgemeester Stulemeijerlaan 51 te Bergen op Zoom


Wil je dit event bijwonen? Meld je dan hier aan.


© Soham Yoga studio 2019
Burgemeester Stulemeijerlaan 51
4611 EH
Bergen op Zoom
NL63 TRIO 0390 5329 32
BTW nr.: 147719987B01
06 - 11 23 18 80
info@sohamyogastudio.nl