Workshop De vinyasa van Ashtanga - SoHam yogastudio SoHam yogastudio

Workshop De vinyasa van Ashtanga

Workshop De Vinyasa van Ashtanga.

 

De vertaling van Vinyasa is  het samensmelten van beweging met ademhaling.

 

Ashtanga is bestaat uit zes series van asana’s, oftewel houdingen met dynamische bewegingen hier tussen. Alles gebeurt op de snelheid van ademen, en in elke serie is eigenlijk alles gekoppeld aan een telling. Waarom eigenlijk? Ik geef  uitleg over de achtergrond van de telling, en het bewegen tussen de asanas. 

 

Ashtanga is 99% praktijk, en 1% theorie. De theorie is wel interessant, maar het doen is nog veel leuker. We gaan oefenen op de jump back, forward, en de jump through. Deze jumps kunnen heel spectaculair worden, maar er is nog niemand geweest die zegt dat je ze ook daadwerkelijk moet doen. Eigenlijk zijn ze vooral om de bandhas te oefenen. Deze keer gaan we werken aan de juiste bewegingen waarbij je de bandhas gaat gebruiken. En dat gaat ook zonder jumps. Het wordt zowel interessant voor mensen die helemaal niet willen springen, als voor mensen die echt willen floaten.

 

Harry is yogadocent en dedicated Ashtangi. Elke ochtend staat hij vroeg op en rijd naar Rotterdam om zijn Yogapractice te doen. Zijn leven past hij aan, aan zijn devotie voor Yoga. Hij blijft zich verdiepen en heeft al opleidingen gevolgd in Pranayama, Yogafilosofie, de Yoga Sutra’s van Patanjali en meer. We zijn trots dat hij Ashtanga yoga lessen en Mysore geeft in SoHam yoga studio. Op een rustige en geconcentreerde manier begeleidt hij je in je yoga practice en yogabeleving.

 

Geef je op in de YogiBitapp of stuur een mail naar info@sohamyogastudio.nl

 

Zaterdag 25 mei | 11:30 – 13:30

Kosten: 25 euro

Locatie: SoHam yoga studio, Burg Stulemeijerlaan 51, Bergen op Zoom


Wil je dit event bijwonen? Meld je dan hier aan.


© Soham Yoga studio 2020
Burgemeester Stulemeijerlaan 51
4611 EH
Bergen op Zoom
NL63 TRIO 0390 5329 32
BTW nr.: 147719987B01
06 - 523 71 932
info@sohamyogastudio.nl