Yoga als Lifestyle - SoHam yogastudio SoHam yogastudio

Yoga als Lifestyle

Workshop Yoga als Lifestyle

Yoga kan je af en toe bij ons in de shala doen. Maar voor velen groeit het uit tot een  levensstijl, met een heel persoonlijke invulling. Eigenlijk is dat niet zo vreemd.

In deze workshop leer je over de filosofie van yoga, en wat dat tegenwoordig betekent. Aan de ene kant heb je de Pananjali Yoga Sutra’s uit de 2e eeuw voor Chr. en aan de andere kant onze huidige, dynamische westerse wereld.

Ik vertrek vanuit de Yoga Sutra’s, leg uit wat daar beschreven is en hoe je dat terug ziet in je practice en je levensstijl. Mijn achtergrond is Ashtanga Yoga, en ik zal daar af en toe naar refereren. Maar yoga is generiek, dus deze workshop is voor iedereen bedoelt die wat meer over yoga te weten wil komen.
We sluiten af met een korte pranayama sessie. Deze is optioneel, maar sluit goed aan bij stof die we in de workshop behandelen.

“The first yogic principle is to be true to yourself, true to others, true to your own practice, true in spreading your knowledge. You can never change these principles.” – Sharath Jois

 

Harry is yogadocent en dedicated Ashtangi. Elke ochtend staat hij vroeg op en rijd naar Rotterdam om zijn Yogapractice te doen. Zijn leven past hij aan, aan zijn devotie voor Yoga. Hij blijft zich verdiepen en heeft al opleidingen gevolgd in Pranayama, Yogafilosofie, de Yoga Sutra’s van Patanjali en meer. We zijn trots dat hij Ashtanga yoga lessen en Mysore geeft in SoHam yoga studio. Op een rustige en geconcentreerde manier begeleidt hij je in je yoga practice en yogabeleving.

 

Geef je op in de YogiBitapp of stuur een mail naar info@sohamyogastudio.nl

 

Zondag 26 mei | 11:30 – 13:30

Kosten: 25 euro

Locatie: SoHam yoga studio, Burg Stulemeijerlaan 51, Bergen op Zoom

 

 


Wil je dit event bijwonen? Meld je dan hier aan.


© Soham Yoga studio 2020
Burgemeester Stulemeijerlaan 51
4611 EH
Bergen op Zoom
NL63 TRIO 0390 5329 32
BTW nr.: 147719987B01
06 - 523 71 932
info@sohamyogastudio.nl