Massage - SoHam yogastudio SoHam yogastudio

Massage

 Breng je lichaam weer in balans met onze massages. We toveren de studio om en maken er een hele spa beleving van. Voorafgaand aan elke massage krijg je een reinigend voetenbad ritueel met himalaya zout en natuurlijke oliën. Je lichaam ontspant al, je aard en de zouten en oliën zorgen ervoor dat je begint met het afvoeren van afvalstoffen. We spreken je wensen en eventuele aandachtspunten rustig voorafgaand door.

Na de massage heb je alle tijd om in onze relaxruimte op een grote bank na te genieten met een zuiverende biologisch thee.

 

Massages zijn vooral bedoeld voor lichamelijke en geestelijke ontspanning. Een moment voor jezelf om fysieke of mentale ongemakken te verhelpen, of nog beter te voorkomen. Massages stimuleren de bloedsomloop en de werking van de organen. Afvalstoffen worden gemakkelijker uit het lichaam weggevoerd  en stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

 

De massages worden gegeven door Yogadocente Annemarie en Yogadocente Carla. Met hun ervaring en kennis van het menselijk lichaam door hun yoga, anatomie en massageopleidingen, ‘lezen’ ze je lichaam snel en kunnen ze zich afstemmen op wat je lichaam vraagt.

De oliën die we gebruiken zijn geheel natuurlijk. In een mooie ruimte met rustgevende achtergrondmuziek, bedekt onder warme handdoeken ervaar je een heerlijk ontspannen moment.

 

Kijk bij rooster wanneer de eerst volgende Massages plaats vinden en reserveer een plekje door een mail te sturen naar info@sohamyogastudio. Of  boek je massage in de app YogiBit.

Mocht je toch graag op een andere dag een spabeleving willen, mail ons dan om een afspraak te maken.

Lees hieronder meer over de massages die we aanbieden.

 

 

Totale ervaring 1,5 uur inclusief 70 minuten massage | 59 euro

Totale ervaring 60 minuten inclusief 35 minuten massage | 39 euro

 

Klassieke ontspanningsmassage

Hot stone massage

Chinese massage
Kindermassages

Klassieke ontspanningsmassage

Een ontspannende full-bodymassage is een uitgebreide lichaamsmassage van het hele lichaam.Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties. Dit stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren. Een full-bodymassage is bedoeld om de dagelijkse stress van je af te zetten. Je lichaam en geest ervaart weer hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn. Door massage neemt de aanmaak van bepaalde hormonen af, waardoor men zich rustiger en evenwichtiger voelt. Massage zorgt verder voor het toenemen van endorfine, een lichaamseigen pijnstiller die ook voor een geluksgevoel zorg. Door massage activeer je het zelfgenezend vermogen van je lichaam. Kortom, een ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je zowel lichamelijk als geestelijk weer lekker in je vel zit.

 

Totale ervaring is 1,5 uur inclusief 70 minuten massage | 59 euro
Totale ervaring is 60 minuten inclusief 35 minuten massage | 39 euro

CHINESE MASSAGE

Met deze deelmassage werken we volgens de principes van de traditionele Chinese massage tui-na. (Letterlijke betekenis: Tui=duw en Na=grijp.)

Chinese massage werkt diep in op weefsels, acupunten en meridianen, oftewel de energiecentra en -banen van het lichaam. De levensenergie (qi)gaat stromen, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en gifstoffen worden afgevoerd. Het gezicht krijgt zelfs een natuurlijke facelift.

Deze Chinese massage wordt zonder massageolie, gewoon over de kleding heen, gegeven. Bij deze massage worden de schouders, nek en het hoofd behandeld.
 
Totale ervaring is 60 minuten inclusief 35 minuten massage | 39 euro

HOT STONE MASSAGE

Oude rituelen herleven. De oude Romeinen, Grieken en de Indianen hebben eeuwen geleden al de warme weldaad van de stenen ontdekt en pasten die toe in allerlei rituelen.
Een hot stone massage biedt relaxatie, verzacht spierpijn en stimuleert de bloedsomloop.
Met behulp van warme stenen ervaar je een volledige lichaamsmassage. De massage heeft een ontspannend effect op het zenuwstelsel, waardoor spanningen gemakkelijker losgelaten worden. Een ideale massagebehandeling bij stijve spieren en spierpijn.
 
Totale ervaring is 1,5 uur inclusief 70 minuten massage | 59 euro
Totale ervaring is 60 minuten inclusief 35 minuten massage | 39 euro

KINDERMASSAGE

Kindermassage is een laagdrempelige, speelse massage. Kinderen staan heel erg open voor hun omgeving.
Met name gevoelige/hoogsensitieve kinderen hebben moeite om de prikkels die ze binnen krijgen te doseren en te verwerken. Hierdoor kunnen er fysieke of emotionele klachten ontstaan. Een massage is een mooie en zachte methode om die verstoring op te heffen en zo lichaam en geest weer in balans te krijgen.
Bij een kindermassage gaat het dus niet om het (los)masseren van de spieren, maar staat de liefdevolle aanraking centraal.

Aanraken en aangeraakt worden is een manier om jezelf en de ander te leren kennen. Wat vind ik fijn en wat niet? Kinderen die lekker in hun lijf zitten, staan vaak zelfbewuster in het leven. Deze kinderen vertrouwen meer op hun gevoel en zijn emotioneel sterker. Studies hebben uitgewezen dat wanneer kinderen regelmatig worden gemasseerd, ze intensiever spelen, rustiger slapen, minder agressief zijn en productiever.
Kindermassage is voor kinderen van 4 jaar tot en met 12 jaar. 
De kindermassage kan zowel los worden gegeven als in combinatie met therapeutische kinderyoga.
 
Totale ervaring 45 minuten inclusief 30 minuten massage | 35 euro© Soham Yoga studio 2019
Burgemeester Stulemeijerlaan 51
4611 EH
Bergen op Zoom
NL63 TRIO 0390 5329 32
BTW nr.: 147719987B01
06 - 11 23 18 80
info@sohamyogastudio.nl