Massage - SoHam yogastudio SoHam yogastudio

Massage

 Breng je lichaam weer in balans met een uitgebreide Massage Beleving.

 

We toveren de studio om en maken er een hele spa beleving van. Je hebt de gehele studio voor jezelf.

Voorafgaand aan elke massage krijg je een reinigend voetenbad ritueel met himalaya zout en natuurlijke oliën. Je lichaam ontspant al, je aard en de zouten en oliën zorgen ervoor dat je begint met het afvoeren van afvalstoffen. We spreken je wensen en eventuele aandachtspunten rustig voorafgaand door.

 

Na de massage heb je alle tijd om in onze relaxruimte op een grote bank na te genieten met een zuiverende biologisch thee.

 

Massages zijn vooral bedoeld voor lichamelijke en geestelijke ontspanning. Een moment voor jezelf om fysieke of mentale ongemakken te verhelpen, of nog beter te voorkomen. Massages stimuleren de bloedsomloop en de werking van de organen. Afvalstoffen worden gemakkelijker uit het lichaam weggevoerd  en stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

 

De massages worden gegeven door Yogadocente en Masseur Carla de Vos. Met haar ervaring en kennis van het menselijk lichaam door yoga, anatomie en massage opleidingen, ‘leest’ ze je lichaam snel en kan ze zich afstemmen op wat je lichaam vraagt.

 

De Massage belevingen worden gegeven op iedere tweede en vierde zondagen van de maand.

 

Reserveer een massage door een mail te sturen naar info@sohamyogastudio.nl

Of  boek je massage in de app YogiBit.

Mocht je toch graag op een andere dag een spabeleving willen, mail ons dan om een afspraak te maken.

 

Totale ervaring 1,5 uur inclusief 70 minuten massage | 59 euro

Totale ervaring 60 minuten inclusief 35 minuten massage | 39 euro

KINDERMASSAGE

Kindermassage is een laagdrempelige, speelse massage. Kinderen staan heel erg open voor hun omgeving.
Met name gevoelige/hoogsensitieve kinderen hebben moeite om de prikkels die ze binnen krijgen te doseren en te verwerken. Hierdoor kunnen er fysieke of emotionele klachten ontstaan. Een massage is een mooie en zachte methode om die verstoring op te heffen en zo lichaam en geest weer in balans te krijgen.
Bij een kindermassage gaat het dus niet om het (los)masseren van de spieren, maar staat de liefdevolle aanraking centraal.

 

Aanraken en aangeraakt worden is een manier om jezelf en de ander te leren kennen. Wat vind ik fijn en wat niet? Kinderen die lekker in hun lijf zitten, staan vaak zelfbewuster in het leven. Deze kinderen vertrouwen meer op hun gevoel en zijn emotioneel sterker. Studies hebben uitgewezen dat wanneer kinderen regelmatig worden gemasseerd, ze intensiever spelen, rustiger slapen, minder agressief zijn en productiever.
Kindermassage is voor kinderen van 4 jaar tot en met 12 jaar.
De kindermassage kan zowel los worden gegeven als in combinatie met therapeutische kinderyoga.
 
Totale ervaring 45 minuten inclusief 30 minuten massage | 35 euro© Soham Yoga studio 2019
Burgemeester Stulemeijerlaan 51
4611 EH
Bergen op Zoom
NL63 TRIO 0390 5329 32
BTW nr.: 147719987B01
06 - 11 23 18 80
info@sohamyogastudio.nl