Blanca

Tijdens mijn studie ben ik in aanraking gekomen met yoga. Direct voelde ik dankzij yoga een betere connectie met mijn lichaam. Een connectie die ik nooit eerder zo had gevoeld. Ik voelde mezelf opeens veel lichter en ik werd één met mijn lichaam. Sindsdien is de liefde voor yoga gaan groeien.

In 2012 heb ik een half jaar in Barcelona gewoond. In deze tijd heb ik verschillende yoga scholen gezien en heb ik verschillende lessen kunnen volgen, van Hatha- tot Kundalini yoga. Yoga heeft er voor gezorgd dat mijn astma aanvallen steeds minder werden.

Eenmaal terug in Nederland kwam ik in aanraking met Ashtanga yoga, deze stijl sprak mij het meest aan. In 2015 begon ik lessen te volgen bij Annemarie en sindsdien geniet ik nog steeds van iedere les. Ondertussen ben ik bezig om mijn studie bij Ashtanga Yoga Acadamy af te ronden als yoga docente.

Tijdens het volgen van mijn yogapad zijn het vooral de mensen die mij inspireren. Hun kalmte, beheersing, uitstraling en oprechte hulp. Mijn doel is om deze elementen ook aan jullie te bieden en hierin hopelijk een stuk mee te geven.