WORKSHOP INVERSIES level 2 | Zaterdag 26 november 14:00 – 16:00

WORKSHOP INVERSIES level 2 | Zaterdag 26 november 14:00 – 16:00

De tweede inversie workshop bij SoHam is geschikt voor iedereen die zelf al in de hoofdstand kan komen. Er zijn heel veel varianten van de hoofdstand, en er zijn nog veel meer inversies.

We gaan verder met het leren beheersen van inversies. Met meer soorten inversies, maar ook oefeningen vanuit de standaard inversies. We zoeken de grenzen op, maar zoals altijd met veel plezier.

Inversies zijn houdingen waarbij het hart boven het hoofd komt. Voorbeelden zijn de schouderstand en de hoofdstand. In de yoga worden dit trouwens de koningin en de koning van de houdingen genoemd, door hun heilzame werking.

Deze workshop is gericht op het goed leren beheersen van deze houdingen. Je kan aan level 2 deelnemen ook als je niet de eerste workshop hebt gevolgd.

Zaterdag 12 november | 14:00 – 16:00
Kosten: 40 euro
Locatie: SoHam yoga studio, Burg Stulemeijerlaan 51, Bergen op Zoom

Yoga teacher Harry Engwirda:
Mijn liefde voor Yoga is geworteld in Ashtanga yoga, en in de achterliggende filosofie.
In 2016 heb ik mijn eerste stap in de yoga gezet bij Annemarie. Ik gaf me er gelijk aan over en ging voor de volledige Mysore practice. In eerste instantie ging het mij als sportklimmer vooral om fysieke aspecten. Nu is mijn practice nog altijd 6 dagen per week met dezelfde geestdrift en gaat het meer om de meditatieve aspecten van yoga. (Maar ik oefen nog altijd graag de handstand 😉

Mijn eerste teacher training was op het gebied van Ashtanga. Hierna ben ik doorgegaan met teacher trainingen in yin, anatomy en vinyasa. Ik volg nog altijd opleidingen, workshops en retreats. Ze verrijken de yoga belevenis.
De ervaringen die ik heb opgedaan op mijn yogapad deel ik graag, en ben ook begonnen met les geven in 2018 bij SoHam. Ik leun hierbij op mijn anatomie en mijn filosofie kennis om mensen verder in hun practice te krijgen. En dan bedoel ik zowel om dieper in een asana te komen als op het pad om jezelf te vinden.