YIN YOGA XL | Adem en laat los. – Vrijdag 28 oktober 2022 19:00 – 21:00

YIN YOGA XL | Adem en laat los. – Vrijdag 28 oktober 2022 19:00 – 21:00

In deze workshop wordt je uitgedaagd mee te gaan in het ritme van de natuur/het leven.
De herfst staat voor loslaten van wat je niet meer nodig hebt. De bijhorende emotie is verdriet en de organen die hiermee zijn verbonden: longen en dikke darm.

Tijdens deze avond gaan we werken met de meridianen die in verbinding staan met onze longen en dikke darm. Door middel van de verschillende asana’s (houdingen) ervaar je een complete practice waarbij je het lichaam stimuleert los te laten van wat je niet meer nodig hebt. Een zuiverende workshop met een diepe ontspanning en een optimale mogelijkheid om de stilte in jezelf op te zoeken.

YIN YOGA:
In deze YINYOGA XL Special Class hebben we meer tijd om dieper te gaan; met de houdingen, de aandacht, focus en diepe ontspanning.

Yin Yoga is een zachte en toch uitdagende yogastijl waarbij je 3 tot 5 minuten in de houding blijft. Zo kan je dieper in het lichaam werken en fascia. De houdingen hebben effect op je bindweefsel, je botten, banden, pezen en zenuwstelsel.

Yin Yoga zorgt voor meer ruimte, meer flexibiliteit in je lichaam en geest. Het geeft ontspanning op een diep niveau.

YOGATEACHER:
De workshop wordt gegeven door Yogadocente Carla de Vos. Ze is al meer dan 15 jaar yogadocente en heeft verschillende trainingen en workshops gevolgd. Ze geeft bij SoHam yoga studio al geruime tijd Yin Yoga en geeft deze special classes om met jou dieper te gaan.

DATA:
Vrijdag 28 oktober 2022 | 19:00 – 21:00
Kosten: 25 euro
Locatie: SoHam yoga studio, Burgemeester Stulemeijerlaan 51 te Bergen op Zoom

AANMELDEN:
Geef je op via de YogiBit app of stuur een mail naar info@sohamyogastudio.nl