YIN YOGA XL | Groei in stilte en zachtheid – vrijdag 26 mei 19:00 – 21:00

YIN YOGA XL | Groei in stilte en zachtheid – vrijdag 26 mei 19:00 – 21:00

De dagen worden langer en het zonnetje laat je energie weer aanwakkeren. Hoe houd je de balans tussen rust en actie, tussen yin en yang. Met lange zachte Yin houdingen en bewegingen gaan we nieuwsgierig die balans onderzoeken. 

De oefeningen richten zich op het stimuleren van het bindweefsel/fascia in je lichaam en op het loslaten van diepliggende spanning. Hierdoor kan het zenuwstelsel op een dieper niveau herstellen. Een cadeautje aan jezelf om het weekend mee te beginnen. 

YIN YOGA:
In deze YINYOGA XL Special Class hebben we meer tijd om dieper te gaan; met de houdingen, de aandacht, focus en diepe ontspanning. Yin Yoga is een zachte en toch uitdagende yogastijl waarbij je 3 tot 5 minuten in de houding blijft. Zo kan je dieper in het lichaam werken en fascia. De houdingen hebben effect op je bindweefsel, je botten, banden, pezen en zenuwstelsel.

Yin Yoga zorgt voor meer ruimte, meer flexibiliteit in je lichaam en geest. Het geeft ontspanning op een diep niveau.

YOGATEACHER:
De workshop wordt gegeven door Yogadocente Carla de Vos. Ze is al meer dan 15 jaar yogadocente en heeft verschillende trainingen en workshops gevolgd. Ze geeft bij SoHam yoga studio al geruime tijd Yin Yoga en geeft deze special classes om met jou dieper te gaan.

INFO:
Vrijdag 26 mei 2023 | 19:00 – 21:00
Kosten: 25 euro
Locatie: SoHam yoga studio, Burgemeester Stulemeijerlaan 51 te Bergen op Zoom

AANMELDEN:
Geef je op via de YogiBit app of stuur een mail naar info@sohamyogastudio.nl