YIN YOGA XL | Open je hart. – Vrijdag 2 september 19:00 – 21:00

YIN YOGA XL | Open je hart. – Vrijdag 2 september 19:00 – 21:00

Koester de zomerwarmte. Laat het vuur van de zomer nog even nagloeien. Van alle seizoenen is de zomer het meest yang: de natuur is tot volle bloei gekomen, de dagen zijn lang en het is (meestal) warm.

De energie van de zomer is naar buiten gericht. Iedereen is letterlijk veel buiten, en we laten ons veel zien en horen.

Deze energie kan heel aanstekelijk zijn, maar het kan ook vermoeiend zijn. Daarom is het goed om in deze periode ook regelmatig tijd te nemen voor rust. Even de aandacht weer naar binnen keren.

YIN YOGA:
In deze YINYOGA XL Special Class hebben we meer tijd om dieper te gaan; met de houdingen, de aandacht, focus en diepe ontspanning.

Yin Yoga is een zachte en toch uitdagende yogastijl waarbij je 3 tot 5 minuten in de houding blijft. Zo kan je dieper in het lichaam werken en fascia. De houdingen hebben effect op je bindweefsel, je botten, banden, pezen en zenuwstelsel.

Yin Yoga zorgt voor meer ruimte, meer flexibiliteit in je lichaam en geest. Het geeft ontspanning op een diep niveau.

YOGATEACHER:
De workshop wordt gegeven door Yogadocente Carla de Vos. Ze is al meer dan 15 jaar yogadocente en heeft verschillende trainingen en workshops gevolgd. Ze geeft bij SoHam yoga studio al geruime tijd Yin Yoga en geeft deze special classes om met jou dieper te gaan.

DATA:
Vrijdag 2 september 2022 | 19:00 – 21:00
Kosten: 25 euro
Locatie: SoHam yoga studio, Burgemeester Stulemeijerlaan 51 te Bergen op Zoom

AANMELDEN:
Geef je op via de YogiBit app of stuur een mail naar info@sohamyogastudio.nl