YIN YOGA XL | De 5 elementen & Yoga Nidra – Vrijdag 31 maart 19:00 – 21:00

YIN YOGA XL | De 5 elementen & Yoga Nidra – Vrijdag 31 maart 19:00 – 21:00

Alles en iedereen is opgebouwd uit de 5 elementen: aarde, water, vuur, wind en ruimte. In deze Yin XL workshop leer je meer over deze elementen in ontspannen houdingen en we sluiten af met een Yoga Nidra Sessie.

Yoga Nidra is een oude Yogavorm wat betekent de slaap van de Yogi. Hierbij val je niet letterlijk in slaap, maar je fysieke lichaam komt in een diepe rust wat tegen slaap aanzit. Je aandacht en focus blijft hier en je bent bijna meer alert dan wanneer je wakker bent. Hierdoor kunnen spanningen die je onbewust vasthoudt, verwerkt worden en kan je lichaam zich op verschillende vlakken compleet ontspannen. Yoga Nidra is een bewustzijnsstaat, tussen slaap en wakker in. Het is volledige ontspanning van het lichaam, terwijl de geest wakker blijft. Kom en ervaar.

YIN YOGA:
In deze YINYOGA XL Special Class hebben we meer tijd om dieper te gaan; met de houdingen, de aandacht, focus en diepe ontspanning.

Yin Yoga is een zachte en toch uitdagende yogastijl waarbij je 3 tot 5 minuten in de houding blijft. Zo kan je dieper in het lichaam werken en fascia. De houdingen hebben effect op je bindweefsel, je botten, banden, pezen en zenuwstelsel.

Yin Yoga zorgt voor meer ruimte, meer flexibiliteit in je lichaam en geest. Het geeft ontspanning op een diep niveau.

YOGATEACHER:
De workshop wordt gegeven door Yogadocente Carla de Vos. Ze is al meer dan 15 jaar yogadocente en heeft verschillende trainingen en workshops gevolgd. Ze geeft bij SoHam yoga studio al geruime tijd Yin Yoga en geeft deze special classes om met jou dieper te gaan.

DATA:
Vrijdag 31 maart 2023 | 19:00 – 21:00
Kosten: 25 euro
Locatie: SoHam yoga studio, Burgemeester Stulemeijerlaan 51 te Bergen op Zoom

AANMELDEN:
Geef je op via de YogiBit app of stuur een mail naar info@sohamyogastudio.nl