Michel

Mijn yoga-journey is begonnen in 2016. Eerst thuis via YouTube en daarna ook in verschillende studio’s. Sindsdien reis ik over de hele wereld en zoek ik altijd de lokale studio op. Ik leerde geweldige mensen kennen, leefde ik in verschillende communities, en creëerde onvergetelijke herinneringen. Ook werkte ik in die tijd als vrijwilliger bij het Krishna Village Retreat in Australië, een yoga retreat en tempel in één. Na twee maanden van de eenvoudige maar verrijkende levensstijl besloot ik om daar mijn eigen yoga opleiding te doen.

Gedurende deze jaren veranderde mijn practice en groeide het uit tot meer dan alleen een workout. Ik ontwikkelde een passie voor alle andere elementen die yoga te bieden heeft, van stilte en meditatie tot dynamische beweging op de mat. 

In mijn lessen integreer ik elementen van onder andere Hatha, Vinyasa, Yin, en Awakening Yoga.  Dit in combinatie met pranayama en meditatie zorgt voor een sessie die je mentaal stimuleert, fysiek uitdaagt, en spiritueel naar binnen brengt.