YOGA STUDIO

DE STUDIO

De yogastudio is gelegen aan het centrum van Bergen op Zoom, omgeven door groen en rust. De studio is licht en je kijkt uit over bomen en groen.  De studio is gelegen op de eerste verdieping. Er is genoeg ruimte voor ieder om rustig je yoga beoefening te doen. Met een heel team van leraren en verschillende yogavormen is er altijd een yogastijl die bij je past. Na iedere les staat er een kopje biologische thee voor je klaar. Alle yoga materialen die je nodig hebt voor een yoga les zijn aanwezig. Wees welkom!

WAAR KOMT SOHAM VANDAAN?

De naam SoHam betekent in het Sanskriet ‘ Ik Ben’. Jouw kern in zijn puurste vorm zonder alle gedachten, gewoontes en uiterlijkheden. Iedereen mag er zijn en iedereen is welkom. SoHam is ook de klank van je ademhaling. Als je inademt door je neus hoor je de klank sooo en bij de uitademing hammm. Het brengt verstilling van de geest en concentratie.

Hygiëne Maatregelen

Sinds de corona periode hebben we een aantal aanpassingen gemaakt:

  • Kom op tijd zodat we een rustige instroom hebben.
  • Er is voldoende afstand tussen iedere deelnemer om rustig je yoga beoefening te doen.
  • We hebben de nieuwste Climrad kachelsystemen en luchtfilter systemen in de studio. Deze filteren automatisch de lucht en zuigen frisse lucht van buiten weer aan.
  • We ventileren de studio voor en na elke les.
  • Kom niet naar de studio wanneer je verkouden en/of griepklachten hebt, maar volg de yogales online.

Dankjewel voor je medewerking.