RETREATS

SoHam yoga retreats

Al sinds 2018 bieden we Yoga retreats aan. De eerste jaren was dat in Portugal, maar nu ook dicht bij huis namelijk op de prachtig groene locatie Finca Vrij in Scharendijke, Zeeland. Elk retreat heeft zijn eigen thema.

Een yoga verdiepings weekend met yogalessen, yoga workshops, filosofie, heerlijk vegetarisch eten, prachtige natuur en ook genoeg tijd om te ontspannen. 
Ben je beginner, dan kan je zeker ook aansluiten.
Kijk hier naar de komende yoga retreats en ga mee!

YIN YOGA RETREAT | 15-16-17 maart 2024 – VOLGEBOEKT

KLIK HIER VOOR ALLE INFO

ASHTANGA YOGA RETREAT | 3-4-5 mei 2024 VOLGEBOEKT

KLIK HIER VOOR ALLE INFO

RETREAT TO YOUR HEART | 27-28-29 september 2024

KLIK HIER VOOR ALLE INFO

INNER ALCHEMIST FLOW RETREAT | 1-2-3 november 2024

KLIK HIER VOOR ALLE INFO

Retreat reviews

We kunnen wel zeggen dat de yoga retreats bijzonder zijn, maar nog beter om het te horen van deelnemers zelf:

Het retreat was in een woord heerlijk! Het is zo fijn om je even een weekend terug te trekken uit de dagelijkse sleur van het leven en je te kunnen focussen op jezelf. Voor mij heeft dit weekend gezorgd voor nieuwe inzichten die ik zeker ga toepassen in mijn yoga practices. Dat je daarnaast ook nog op een prachtige locatie midden in de natuur zit en het hele weekend heerlijk eten krijgt is alleen maar mooi meegenomen. Ik ga zeker in de toekomst nog een keer deelnemen aan een retreat.

Diewertje

Ik ben met 1 week kersvers bij Soham, de warmte van Annemarie en de groep zorgden ervoor dat ik me meteen super welkom voelde. De yoga docent heeft me veel verfijningen geleerd, het eten was fenomenaal, en de diepgang en focus draagt bij aan mijn herontdekte liefde voor yoga. Ik heb nu al zin in de volgende.

Frank

Deze retreat was mijn tweede en wederom was dit een herinnering om niet te vergeten. We hadden een super leuke groep waar ik warm en liefdevol in werd ontvangen. De ervaring zou ik omschrijven als leerzaam in theorie en praktijk, de rituelen werken helend en reinigend. Waarnaast er een zeer ontspannen sfeer is waar voor iedereen ruimte is om zich te kunnen gronden op zijn/haar eigen manier. Voor mij is deze retreat daarom heel waardevol geweest, zo waardevol dat ik op de laatste dag al mijn volgende retreat heb geboekt. Echte aanrader!

Erwin