Sarah

Enkele jaren geleden begon mijn yogapad bij Annemarie, ik had al meerdere yogascholen bezocht, maar vond hier waar ik naar op zoek was: yoga met beide benen op de grond, maar waar je toch verdieping krijgt in de yoga en meer ervaart wat dit voor je kan doen. Ik merkte dat ik hierdoor mezelf beter leerde kennen en werd meer bewust van mijn lichaam, ook kreeg ik letterlijk weer ruimte om adem te halen, wat me weer erg helpt bij een andere sport die ik fanatiek beoefen : hardlopen. Ik kreeg mijn ademhaling beter onder controle en merkte zo dat mijn conditie vooruit ging, yoga vind ik daardoor ook een geweldige tegenhanger voor kracht -en conditie sport.

Doordat ik zoveel verandering merkte, wilde ik me er verder in verdiepen en heb ik afgelopen jaar mijn opleiding tot hatha docente in India voltooid. Waar beter dan in dit prachtige land waar de yoga vandaan komt en waar ik alles heb kunnen leren over yoga als levensstijl.

Tegenwoordig eist iedereen veel van lichaam en geest en ik vind dat we met yoga ons lichaam even iets teruggeven als beloning voor al het harde werken. Mensen meegeven wat yoga voor je kan doen ,meer ruimte creëren en balans vinden, en laten ervaren hoe je je lichaam en geest die rust kan geven: dat is wat ik wil bereiken als yogadocente.