Annemarie

In 2008 kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga. Meteen voelde ik de impact op zowel mijn lichaam als geest wat ik bij andere sporten nog niet eerder ervaarde. Dit was het begin van mijn yogapad en verdiepingen.

In 2014 heb ik Teacher Training gevolgd bij AYA, Ashtanga Yoga academy. Daarna in Schotland een intense Ashtanga Yoga Teacher Training gevolgd bij David Swenson en ben naar India, de Himalaya’s afgereisd om te mediteren en yoga te beoefenen. Hierna, in september 2015, ben ik SoHam yoga studio gestart waar nu ook nog 6 andere leraren les geven.

Naast alles volgde ik de Mysore lessen bij Yoga Antwerpen. Door de jaren heen volgde ik Yoga en Ashtanga yoga cursussen bij vooraanstaande leraren. Zoals Luke Jordan, Mark Robberds, Tarik & lea in Portugal en nog vele andere. Meditatie heeft de laatste jaren een diepere toevoeging gegeven aan mijn practice. Ik geef Ashtanga yoga maar ook Vinyasa yoga, Yin Yoga, Yoga & embodiment en Meditatie. Ik heb in Portugal gewoond en daar meerdere Yoga retreats gegeven.

Wanneer beweging en adem samen smelten, kom je in synergie. Je aandacht gaat dieper naar binnen en je focus intensiveert. Je komt in flow met het moment. Graag wil ik je hierin meenemen.