ASHTANGA INTENSIVE WEEK | zaterdag 20 april t/m 26 april 2024

ASHTANGA INTENSIVE WEEK | zaterdag 20 april t/m 26 april 2024

Kriebelt het dat je je Ashtanga practice verder wilt verdiepen? Een yoga practice wilt opstarten? Of weer een goede boost te geven. Duik dan een volledige week in de Ashtanga methode. Ervaar om 6 dagen achter elkaar de diepe focus, vuur en connectie in jezelf te voelen door een daily morning Ashtanga practice. Boost je yoga beoefening met de workshops en geef 1 week je toewijding aan de practice.

Yogateacher Harry Engwirda begeleidt je de hele week op een toegespitste persoonlijke wijze om je zo verder te helpen in je yoga practice. Of je nu begint met Ashtanga yoga of al gedurende een tijd een steady practice hebt, ieder is welkom en zal nieuwe inzichten, ervaringen en energie opdoen.

Een optie is om alleen het weekend mee te doen, alleen de ochtend mysore lessen of ga voor impact en kom de hele week! De workshop invulling volgt snel, maar dan kan je de data alvast in je agenda noteren.

– PRACTICE AND ALL IS COMING –


PROGRAMMA

Zaterdag 21 oktober 2023
8.30 – 10.15 Full Primary
10.45 – 12.30 Brunch | Een uitgebreide heerlijke vegan/ vegetarische brunch
12.30 – 14.30 Workshop 1: Backbends

Zondag 22 oktober 2023
7.00 – 9:00 Mysore practice
12.30 – 14.30 Workshop 2 : Ashtanga in het dagelijks leven + breathwork

Maandag 23 oktober Msyore practice | Inloop vanaf 6:00 – 8:30

Dinsdag 24 oktober Msyore practice | Inloop vanaf 6:00 – 8:30

Woensdag 25 oktober Msyore practice | Inloop vanaf 6:00 – 8:30

Donderdag 26 oktober Msyore practice | Inloop vanaf 6:00 – 8:30


WORKSHOP 1 | BACKBENDS

Veel Ashtangis voelen een blokkade aan het eind van de full primary als de drop backs aan de beurt zijn. Het vraagt inderdaad best wel wat overtuiging om je achterwaarts naar de grond te laten vallen. 

In de workshop laten we zien hoe de full primary je voorbereid op deze beweging. We geven aanwijzingen hoe je je kan voorbereiden op deze asanas. En natuurlijk kan je hem ook eens proberen als je dat wil!

WORKSHOP 2 | ASHTANGA IN HET DAGELIJKS LEVEN + BREATHWORK

In de Ashtanga wereld lijkt iedereen zes keer per week te practicen. Echt? Velen van ons halen dat niet. In deze interactieve workshop discussiëren we over wat realistisch is, en hoe je je eigen practice kan opbouwen. Stapje voor stapje naar een volledige practice. Op zo een manier dat de practice je helpt in je leven. Naast dit informatief gedeelte duiken we ook in de reinigende ademhalingsoefeningen, de Kryas.

KOSTEN

Full intensive week (+ actief lopend lidmaatschap): 155 euro totaal

Full intensive week niet leden : 185 euro totaal

Volledig weekend programma: 125 euro totaal

Alleen Mysore ochtend lessen: 90 euro totaal


AANMELDEN

Mail Annemarie naar info@sohamyogastudio.nl om je aan te melden. De kosten kunnen handmatig overgemaakt worden naar SoHam yoga studio rekening: NL63 TRIO 0390 5329 32 o.v.v. je volledige naam + naam van de workshop.

YOGATEACHER Harry Engwirda:
Mijn liefde voor Yoga is geworteld in Ashtanga yoga, en in de achterliggende filosofie.
In 2016 heb ik mijn eerste stap in de yoga gezet bij Annemarie. Ik gaf me er gelijk aan over en ging voor de volledige Mysore practice. In eerste instantie ging het mij als sportklimmer vooral om fysieke aspecten. Nu is mijn practice nog altijd 6 dagen per week met dezelfde geestdrift en gaat het meer om de meditatieve aspecten van yoga. (Maar ik oefen nog altijd graag de handstand 😉.

Mijn eerste teacher training was op het gebied van Ashtanga. Hierna ben ik doorgegaan met teacher trainingen in yin, anatomy en vinyasa. Ik volg nog altijd opleidingen, workshops en retreats. Ze verrijken de yoga belevenis.
De ervaringen die ik heb opgedaan op mijn yogapad deel ik graag, en ben ook begonnen met les geven in 2018 bij SoHam. Ik leun hierbij op mijn anatomie en mijn filosofie kennis om mensen verder in hun practice te krijgen. En dan bedoel ik zowel om dieper in een asana te komen als op het pad om jezelf te vinden.


VOORWAARDEN

  • Minimaal 7 deelnemers voor het doorgaan van de Intensive week
  • bij afmelding 2 weken van te voren krijg je volledige restitutie.
  • bij afmelding 1 week van te voren krijg je halve restitutie
  • Afmelding 2 dagen voor start is er geen restitutie mogelijk.