Carla

Al bijna 15 jaar heeft yoga een belangrijke rol in mijn leven. Yoga heeft me geen beter leven gegeven, maar heeft me wel beter gemaakt in het leven te leven. Zelf yoga beoefenen vind ik heerlijk, een cadeautje voor mezelf. Dit cadeautje wil ik in mijn lessen ook graag aan jou geven.

Zowel in Nederland,  Belgie als in Bali heb ik heel wat yogastudio’s afgestruind naar opleidingen, lessen, workshops en retreats. Met mijn yoga opleidingen heb ik me verdiept in yin yoga, yoga nidra en verschillende meditatie en massagetechnieken.

Ik geef bij SoHam easy flow en yinlessen. Yin yoga voelt voor mij als thuiskomen, het opzoeken van de stilte, het verdiepen van de practice. Zeker in deze hectische maatschappij zijn rustmomenten waar je balans in je hoofd, hart en lijf ervaart, onmisbaar.

Geregeld geef ik ook yinyoga XL workshops, waarbij we, in twee uur, nog langer verdiepen of rondom een specifiek thema werken.

De easy flow lessen bouw ik op vanuit het samenvloeien van pranayama (prana = adem yama = controle) met bewegingen wat heerlijk is om te doen en te geven. Speelse lessen waarbij zowel de beweging als de adem je kan helpen om zachtheid te ervaren. Voor iedereen toegankelijk!

Ik ontmoet je graag op de mat.